ΜΠΑΝΣΚΟ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ BANSKO 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ €89

Το Μπάνσκο (Bansko) είναι μια πανέμορφη πόλη χτισμένη στο όρος Πιρίν της Βουλγαρίας. Bρίσκεται σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει περίπου 1.000 κατοίκους.

Τα ποτάμια, οι λίμνες, οι ατελείωτες κοιλάδες του όρους Πιρίν, σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά σοκάκια της πόλης, το καλό φαγητό, τη νυχτερινή διασκέδαση σε κλαμπ ή και καζίνο, καθώς και τα πολλά υπερπολυτελή ξενοδοχεία που σας υπόσχονται απίστευτες στιγμές χαλάρωσης σε spa αλλά  και στις οικονομικότερες τιμές. Καθιστούν τον Οκτώβριο έναν ωραίο μήνα για μια must απόδραση “αστραπή” στο κοντινό all season Bansko

Προορισμός Μπάνσκο
Διάρκεια 3, 4, 5 ημέρες
Αναχωρήσεις από Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνίες 5 ημέρες – 3 νύχτες : 25/10 αναχώρηση βράδυ πρωί από Αθήνα
  4 ημέρες – 3 νύχτες : 26/10 αναχώρηση πρωί από Αθήνα
  4 ημέρες – 2 νύχτες : 26/10 αναχώρηση βράδυ από Αθήνα
  4 ημέρες – 3 νύχτες : 26/10 αναχώρηση πρωί από Λάρισα, Θεσσαλονίκη
  3 ημέρες – 2 νύχτες : 27/10 αναχώρηση πρωί από Λάρισα, Θεσσαλονίκη
  επιστροφή 29/10 για όλες τις εκδρομές
Τύπος Οδική οργανωμένη εκδρομή

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΜΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση και αναχώρηση, με ενδιάμεσες στάσεις, για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στα σύνορα. Μετά από μία σύντομη διαδρομή θα φτάσουμε στο Σαντάνσκι όπου θα παραμείνουμε για ψώνια και βόλτα στο κέντρο για περίπου 1/5 ώρα. Αναχώρηση για τα στενά της Κρέσνας και μία όμορφη διαδρομή όπου θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο για στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ το απόγευμα. Άφιξη στο Μπάνσκο και το ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε τοπική παραδοσιακή μεχάνα ( ταβέρνα ) για να δοκιμάσουμε »Σατσέ» και »Τζουλάν» τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Διανυκτέρευση. 

 

2η ημέρα : ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ – ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Για όσους επιθυμούν αναχώρηση για επίσκεψη στο ορθόδοξο μοναστήρι της Ρίλα, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά, πολιτισμικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας . Συνέχεια για το Μπλαγκόεβγκραντ για βόλτα και ψώνια στο Ιστορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο Μπάνσκο και το απόγευμα προτείνουμε προαιρετικά μία επίσκεψη στα φυσικά ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ιδιότητες του νερού των πηγών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα : ΣΟΦΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη, προτείνουμε εκδρομή στην πρωτεύουσα Σόφια. Άφιξη, πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 Mall.  Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα .

 

4η-5η μέρα : ΜΕΛΝΙΚ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΟΖΕΝ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το γραφικό χωριό Μελένικο, μέρος παραθερισμού των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, γνωστό και για τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά του. Θα περιηγηθούμε στο κέντρο και θα επισκεφτούμε ένα γραφικό οινοποιείο. Σύντομη επίσκεψη στο Μοναστήρι Ρόζεν και συνέχεια για σύνορα. Άφιξη στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.

*Στο πρόγραμμα 2 νύχτες δεν περιλαμβάνεται η 2η ημέρα

Τιμές κατ άτομο για το πακέτο εκδρομής ( μεταφορές - διαμονή - διατροφή - επισκέψεις Σαντανσκι, Μέλνικ, Μον. Ρόζεν )

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν

Διαμονή στο ξενοδοχείο επιλογής σας

Πρωινό και γεύμα ή δείπνο όπου αναφέρεται

Επίσκεψη σε Σαντάνσκι, Μέλνικ, Μοναστήρι Ρόζεν

Έμπειρους συνοδούς του γραφείου

Υπηρεσίες του τοπικού μας αντιπροσώπου στο Μπάνσκο

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Ελεύθερη χρήση των παροχών spa του ξενοδοχείου (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο)

.

 • Δώρο-επιταγή €10 για την επόμενη εκδρομή σας 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Προαιρετική εκδρομή Σόφια ( €15 )

Προαιρετική εκδρομή Μοναστήρι Ρίλα – Μπλαγκόεβγκραντ ( €15 )

Προαιρετική εκδρομή Banya ( €15 με είσοδο )

Ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη μασάζ και προγράμματα ομορφιάς

Σημαντικές πληροφορίες για την εκδρομή σας στη Βουλγαρία

 

 • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων.
  (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Βουλγάρικη πρεσβεία στην Αθήνα)

 

 • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

 

 • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.

 

 • Προ-κρατήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις στα λεωφορεία δεν επιτρέπονται εκτός περιπτώσεων που αφορούν λόγους υγείας και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο

 

 • Με βάση το νόμο που διέπει τις μεταφορές με πούλμαν , είναι υποχρεωτική η στάση για 45 λεπτά για κάθε 4 ώρες διαδρομής. Οι στάσεις για ξεκούραση που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδρομής καθορίζονται με βάση αυτό το νόμο και επηρεάζονται από αστάθμητους παράγοντες όπως κίνηση καιρικές συνθήκες

 

 • Ο διεθνής ξενοδοχειακός κανονισμός ορίζει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας στις 14:00 (check in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (check out).

Τρόποι κράτησης

 1. Τηλεφωνικά με έναν από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους τηλ : 2110122116 ( αστική χρέωση )
 2. Μέσω της φόρμας κράτησης στην ιστοσελίδα μας
 3. Με αποστολή email στο info@planyourtrip.gr

 

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών : 09.00 – 21.00 (καθημερινά εκτός Κυριακής)

 

Διαδικασία κράτησης

 

Για να πραγματοποιηθεί κράτηση σε κάποια από τις εκδρομές μας πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιλεγμένη εκδρομή, όνομα και επώνυμο για κάθε ταξιδιώτη, ξενοδοχείο επιλογής και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κατόπιν θα σας αποσταλεί επιβεβαίωση κράτησης σε email ή fax με όλα τα στοιχεία και λεπτομέρειες για το ταξίδι σας

Φόρμα Κρατήσεων