ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ – PLAN YOUR TRIP TO MALTA

ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ – ΜΑΛΤΑ ΑΠΟ 199 ΕΥΡΩ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ – ΜΑΛΤΑ ΑΠΟ 199 ΕΥΡΩ

Με 7.000 χρόνια ιστορίας , τα νησιά της Μάλτας είναι γεμάτα πολιτισμό και κληρονομιά. 
Αυτή η ιστορική κληρονομιά, μοναδική στη Μεσόγειο, αντανακλάται στην εθνική αρχιτεκτονική και συλλογές της χώρας. Υπάρχουν τόσες πολλές περιοχές πολιτιστικής κληρονομιάς και κουλτούρας που πρέπει να εξερευνηθούν – το αριστουργηματικό Μέγαρο των Γαλατάτων του 16ου αιώνα, το Sacra Infermeria , το οποίο είναι πλέον ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, το Κέντρο Δημιουργικής Τέχνης του Αγίου Ιάκωβου – έργα τέχνης εκτίθενται ενάντια στους αρχικούς τοίχους με τραχιά υφή και τους ανακαλυφθέντες χώρους. 

Με αυτά τα κτίρια, το παρελθόν και το παρόν συνδυάζονται σε ένα διαρκή και αξιοθαύμαστο μάθημα στην τέχνη της ζωής. 

Προορισμός Μάλτα
Διάρκεια 3,4 ημέρες
Αναχωρήσεις από Αθήνα
Ημερομηνίες Καθημερινά Απρίλιος – Οκτώβριος 2017
Τύπος Αεροπορική εκδρομή

1η ημέρα: Αθήνα – Μάλτα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για Μάλτα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Η καλύτερη επιλογή είναι μία βόλτα στην πρωτεύουσα του νησιού Βαλέττα. Πόλη επιβλητική, πραγματικό οχυρό, χτισμένη από τους κορυφαίους μηχανικούς της εποχής για τους Ιωαννίτες Ιππότες το 1566, υπο την αιγίδα της Unesco από το 1980, μπορείτε να δείτε τους κήπους Μπαράκκα, να απολαύσετε την πανοραμική θέα του φημισμένου Grand harbour (από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του κόσμου), τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

2η ημέρα: Μάλτα

Πρωινό και αναχώρηση για την hop on- hop off περιήγηση με περιγραφή στα Ελληνικά ( αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω ). Θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε ΟΛΑ τα αξιοθέατα στη Μάλτα όπως τη Μόστα με το Ναό της κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη,  την παλιά πρωτεύουσα «Μεδίνα» γνωστή ως «Η Σιωπηλή Πόλη» ή «Πόλη των Ευγενών», το προάστιο της Μεδίνας «Ραμπάτ», όπου βρίσκεται η σπηλιά όπου έζησε ο Απόστολος Παύλος και το εργαστήριο Φυσητού γυαλιού, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κατασκευής του, (παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Μάλτα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσετε για κρουαζιέρα «Μεγάλο Λιμάνι» . Με τοπική συγκοινωνία θα πρέπει να μεταβείτε στο σημείο “Sliema Ferries”και επιβιβαστείτε στο καράβι που κατευθύνετε προς τα δύο μεγάλα λιμάνια της Μάλτας: Μαρσαμσέτ (Marsamxett) και το Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour), όπου οι φυσικοί ορμίσκοι έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της Ευρώπης. Από το καράβι διακρίνονται τα οχυρά των Ιπποτών τα οποία είναι μοναδικός θησαυρός για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Θα δείτε πολλά ενδιαφέροντα σημεία όπως πολεμικά παρατηρητήρια, επάλξεις και ορμίσκους που μπορείτε να θαυμάσετε μόνο από την θάλασσα. Καθημερινές αναχωρήσεις ανά μία ώρα περίπου από τις 10:00 π.μ. έως 15:30 . Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: Μάλτα – Αθήνα

Πρωινό ελεύθερο για ψώνια και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια τους, χτισμένα από πορόλιθο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Τιμή κατ άτομο για πακέτο 3 ημέρες - 2 νύχτες με αεροπορικά - μεταφορές - ξενάγηση
Μπορείτε να διαμορφώσετε το πακέτο στη διάρκεια που θέλετε με extra νύχτες

Οι ανωτέρω τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και αφορούν περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μάλτα – Αθήνα με φόρους και χειραποσκευή
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο επιλογής σας ( δυνατότητα παράτασης )
 • Πρωινό
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο εξωτερικού
 • MALTA Tour «Hop on – Hop Off» με περιγραφή στην ελληνική γλώσσα
 • Κρουαζιέρα στο μεγάλο λιμάνι ( χωρίς μεταφορές )
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φπα

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Έξτρα αποσκευές 15kg ή 20kg, οι οποίες χρεώνονται επιπλέον ανάλογα
 • Οι είσοδοι στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους

Σημαντικές πληροφορίες για την εκδρομή σας  

 

 • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στην αντίστοιχη πρεσβεία στην Αθήνα)

 

 • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

 

 • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.

 

 • Ο διεθνής ξενοδοχειακός κανονισμός ορίζει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας στις 14:00 (check in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (check out).

 

 • Οι τιμοκατάλογοι βασίζονται σε προσφορές – οικονομικότερες τιμές, όπως αυτές διαμορφώνονται από αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, με περιορισμένη διαθεσιμότητα σε θέσεις και δωμάτια.

 

 • Οι τιμοκατάλογοι βασίζονται σε προσφορές – οικονομικότερες τιμές, όπως αυτές διαμορφώνονται από αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, με περιορισμένη διαθεσιμότητα σε θέσεις και δωμάτια.

Τρόποι κράτησης

 1. Τηλεφωνικά με έναν από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους της Oxygen Tours τηλ : 2110122116 ( αστική χρέωση )
 2. Μέσω της φόρμας κράτησης στην ιστοσελίδα μας
 3. Με αποστολή email στο info@planyourtrip.gr

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών : 09.00 – 21.00 (καθημερινά εκτός Κυριακής)

Διαδικασία κράτησης

Για να πραγματοποιηθεί κράτηση σε κάποια από τις εκδρομές μας πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιλεγμένη εκδρομή, όνομα και επώνυμο για κάθε ταξιδιώτη,

ξενοδοχείο επιλογής και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κατόπιν θα σας αποσταλεί επιβεβαίωση κράτησης σε email ή fax με όλα τα στοιχεία και λεπτομέρειες για το ταξίδι σας